Фото Фестивал Малински 2022

Фото клуб Куманово има чест да Ве покани на единствениот фестивал на фотографија во Македонија – “Малински Фото Фестивал“. Свеченото отворање ќе се одржи во просториите на Занаетчискиот дом во Куманово на 03-ти јуни (петок) 2022 година со почеток во 19:30 часот. Агендата за фестивалот можете да ја проследите на веб сајтот на фестивалот: malinski.photoclubkumanovo.com