Покана за фото-сафари Гружа-Борач-Книч

Почитувани,

Фото клуб Објектив од Крагуевац, Република Србија ве поканува на учество во фото-сафарито “Гружа-Борач-Книч“ што ќе се одржи на 14 мај 2023 година (недела).

Програма:

09:00 – Поздравен говор пред Домот на култура во Топоница;

10:15 – Отворање на изложбата „Јановиот поглед на Гружа“, посветена на Јан Вало;

10:45 – Поаѓање за Борач и фотографирање на пејсажите на Шумадија;

15:00 – Завршување на фото сафарито со вкусна храна, добра музика и пријатен разговор;

Доколку сте заинтересирани да присуствувате, ве молиме известете не до 12 мај 2023 година на нашиот е-маил: photo.union.macedonia@gmail.com. За дополнителните детали за настанот, вклучувајќи го збирното место и времето, сите заинтересирани ќе бидат навремено известени.