Свечено отворена изложбата „Куп на македонска фотографија“

На 22 октомври 2022 година, во просториите на Офицерскиот дом во Битола беше отворена изложбата „Куп на македонска фотографија“. Беше изложена селекција од 50 прифатени фотографии, а претседателот Стефан Илиевски ги додели признанијата на наградените учесници. Во продолжение дел од атмосферата на отворањето.