Претстоечки фото собири во Србија

Со задоволство Ве известуваме за претстоечките фото собири во Србија кои ги организираат различни фото клубови и организации. Овие настани претставуваат одлична можност да се истражат прекрасните природни и културни богатства на Србија, но и за споделувања на своите фотографии и искуства со други љубители на фотографијата. Следат датумите и локациите на претстоечките фото собири:

Април 21ви (Иваново) – контакт Золтан Бисак
Мај 11ти (Горње Подунавље) – контакт Петар Замбо
Мај 19ти (Гружа) – контакт Иван Стојановиќ
Јуни 9ти (Јаша Томиќ) – контакт Спасо Младеновски
Септември 1ви (Шимановци) – контакт Слободан Чавиќ
Септември 15ти (Топола) – контакт Иван Стојановиќ

Доколку на нашата адреса стигнат повеќе пријави од заинтересирани членови, Националната унија на Македонија ќе преземе иницијатива за организација на групно посетување на претстоечките фото собири во Србија. Нашата цел е да овозможиме на што е можно повеќе членови да учествуваат и да ги искористат можностите што ги нудат овие настани за учење, размена на искуства и заедничко искуство во прекрасната природа и култура на Србија.

Се надеваме дека овие настани ќе ви бидат исклучително искуство, и очекуваме да видиме вашите фотографии и впечатоци од овие магични моменти.