изложба на фотографии Во #мир и #тишина

Почитувани,

Фондацијата Елеуса од Струмица, ве поканува на хуманитарната изложба на фотографии „Во #Мир и #Тишина“ на отец Гаврил. Изложбата ќе биде отворена на 24 мај 2023 година во 19 часот. Локација: Градска уметничка галерија – Струмица.

Паричните средства собрани од продажбата на делата од циклусот “Фотографски записи на еден монах” ќе бидат наменети за хуманитарни цели.