Работилница за акт фотографија

Фото комуна Кадар 24 од Нови Сад, Република Србија Ве поканува на фотографска работилница со актови. Работилницата ќе се одржи на 24 август 2023 година (четврток). Цената за учество е 50 евра. Сите заинтересирани може да се пријават на маилот на НФУ: photo.union.macedonia@gmail.com