Мајски салон 2024

На 16 мај (четврток) 2024 година, во 19:30 часот, во просториите на изложбениот простор на Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово ќе биде отворена клупската изложба на уметничка фотографија „Мајски салон“ на Фото-кино клуб „Козјак“. На настанот ќе биде изложена и изложбата „Блиски средби“ на Фото клуб „Лесковац“ од Република Србија.