Соопштение за одржување на редовно годишно Собрание

Ги известуваме членовите на НФУ дека на 15 мај 2022 година (недела) од 11 до 15 часот, во Штип на локација Мултимедијален центар „Киро Глигоров“ ќе се одржи Годишно собрание на Националната фото унија. На Собранието ќе бидат доделени дипломите за звања, значките и членските карти за НФУ како и наградите од изложбите под покровителство на НФУ, Астибо Спринг и Плеј. Ве молиме да го најавите Вашето присуство најдоцна до среда, 11 мај на следниот емаил: photo.union.macedonia@gmail.com.