Фото-сафари прошетка на Дојранско Езеро

Почитувани,

Ни претставува големо задоволство да ве поканиме на фото-сафари дружење на Дојранското Езеро во организација на Фото-кино клуб Ванчо Прке од Штип. Фото-сафарито ќе се одржи во недела, на 12 февруари 2023 година.

За повеќе информации или пријава за учество контактирајте не на: photo.union.macedonia@gmail.com