Покана за фото средба Прилепски карневал „Прочка 2023“

Почитувани,

Националната фото унија и фото-уметничката група „Прилеп“ на 26 февруари 2023 ве покануваат на фотографско дружење и фотографирање на прилепскиот карневал „Прочка 2023“.

Прилепскиот карневал е еден од најзначајните настани во пелагонискиот регион кој привлекува голем број луѓе од целата држава. Тој нуди одлична можност за фотографите да ги покажат своите таленти и ги прошират своите портфолија, а истиот е прекрасно искуство кое ги доловува живописните бои, костимите и свеченостите на настанот.

Доколку сте заинтересирани да присуствувате, ве молиме известете не до 23 февруари на нашиот емаил: photo.union.macedonia@gmail.com. За дополнителните детали за настанот, вклучувајќи го збирното место и времето, сите заинтересирани ќе бидат навремено известени.

Стефан Илиевски