Клупска изложба на уметнички фотографии „Јордан Зазоски – Зазо“

Фото-кино клуб „Прилеп“ Ве поканува на 10-та јубилејна клупска изложба на уметнички фотографии којашто традиционално се реализира секоја година, а е во чест на фотографот Јордан Зазоски – Зазо. Од впечатливи пејзажи до волшебни портрети, оваа изложба ја прикажува исклучителната работа на талентираните фотографи од клубот. Секоја фотографија е доказ за уникатната перспектива и креативната визија на фотографите-членови. Фото Кино Клуб „Прилеп“ со нетрпение очекува да ја сподели оваа изложба со посетителите, затоа придружете се на сетилно искуство кое ја слави моќта на фотографијата и ја доловува убавината на светот околу нас.