Покана за учество во Редовна седница на Собранието на Национална фото унија

Се покануваат сите членови на Редовна седница на Собранието на здружение Национална фото унија. Собранието ќе се одржи на ден 25 ноември 2023 година (сабота) во 10:00 часот во просториите на Економски факултет во Прилеп. По завршувањето на Собранието се предвидени слободни фотографски активности во градот. Од логистички причини ве замолуваме да го најавите вашето присуство.

Дневен ред

1. Ревизија на годишни активности на НФУ за 2023 година;
2. План на годишни активности на НФУ за 2024 година;
3. Доделување на благодарници за освоено звање;
4. Разно.

Претседател:
Стефан Илиевски

Лице за контакт:
Димитар Ристески
Телефон: 072310383